Doorgaan naar hoofdcontent

A Special Message from Amir Tsarfati





Uitkijken voor zulke predikers joden die de Zionisten steunen en ons er in praten ,EEN CHRISTEN DIE EEN MINISTER STEUNT DIE ALLES PLAT GOOIT OM ISRAEL HEEN EN TERRORISTEN GEMAAKT HEBBEN EN AMERIKA EN EUROPA LEEG ZUIGEN KAN NOOIT VEEL GOEDS ZIJN .

OOK VERSPREID DEZE MIJNHEER VALSE doctrines die niet in de bijbel staan.

joden gaan net leren en willen nu populair doen onder christenen die al 2000 YESHUA hebben aangenomen . (geld bedelen en reizen)

deze man is daar een goed voorbeeld van en doet net alsof hij alles weet ,nee dus .

iedereen die de derde tempel steunt en achter deze valse doctrines staan ,en dat zijn er velen ,zijn misleid .

ook die praatjes over de antichrist ,die iedereen kan spelen zijn vaak vals ,de duivel heeft vele trukjes en daar is dit trukje er 1 van .

de pausen bende is altijd een antichrist geweest ,plaats vervanger van GOD EN JEZUS .

er is niemand op aarde dit dit na doet en dit spel speeld ,niemand .

de rest is ook anti_CHRIST ,ZOALS bhudisme of islam of newage .

maar is niet de vrouw die de wereld verleid en dat is een kerk ,die met symbolen de christenen belazeren en hun zakken al eeuwen vullen . (vaticaanse bende )

we leven wel in de laatste dagen en de nieuwe truk is judaisme ..laat je niet verleiden met die cult van eigengerechtigheid ,want dat is het .

een derde tempel heeft geen enkel nut ,beestenbloed kan CHRISTUS NOOIT VERVANGEN ,EN OOK zijn er geen priesters van de a-aaron orde .

het is 1 groot bedrog en dat zal in de toekomst blijken als GOD woest word ...zelf daniel maken is een zonde ,zelf de openbaringen uitvoeren is ook een zonde ,trap niet in deze bende van misleiders .

trap ook niet in de noahide laws ,dit staat namelijk nergens in de bijbel en is een val van de christen hatende rabis en het vaticaan ,u bent gewaarschuwd !

dit is geen antisemitisme ,een woord waar zich menig valse jood achter verschuild ..zo heb je vele woorden die ons verdoemen .

de macht van het woord is groot maar is ook makkelijk onderuit te halen als je de letters kent en hoe ze gemaakt worden door cryptowizzards ,woorden tovenaars ..ik weet de taal en we worden regelrecht bedonderd !

met elk woord is er wel iets aan de hand ,weet u val !


Reacties

Populaire posts van deze blog

Ukraine missed the chance to regain its territory! Russia

WARRIOR UPDATE WITH SCOTT RITTER - CIVIL WAR IN KIEV AS US CASH RUNS DRY

Netanyahu declares Israel going to eliminate Hamas in Rafah Gaza deal or...